"PELOTA VIAJERA" (G.E. Tenis Aspe)

HAZ CLICK SOBRE EL ESCUDO PARA VER LA PÁGINA WEB DEDICADA AL ATLETISMO EN HONDÓN DE LAS NIEVES

HAZ CLICK SOBRE EL ESCUDO PARA VER LA PÁGINA WEB DEDICADA AL ATLETISMO EN HONDÓN DE LAS NIEVES
Última actualización: 14/08/2015

sábado, 18 de julio de 2015

DESPRÉS DE MOLT DE TEMPS... NOVA ENTRADA!!!

Hola a tots / Hola a todos:

Ja vaig finalitzar la meva aventura de mestre a una escola de L'Hospitalet de Llobregat (Catalunya). L'experiència ha sigut fantàstica. Els companys de treball han sigut molt bons amb mi i els meus alumnes de sisè sempre estaran en el meu cervell.

La meva estada des de mitjans de febrer fins al juny ha sigut meravellosa. La festa de fi de curs va ser sensacional i els records que m'emporto d'allà, també.

Tant de bo els meus alumnes estudien molt en el proper curs: primer de secundària!!!

Gràcies a aquesta experiència, el meu nivell de valencià / català ha millorat moltíssim i, per això, m'atrevisc a escriure en aquest idioma i d'ara endavant, moltes de les meves entrades seran en català.

Jo, quan vaig rebre la trucada per a anar a treballar en un col·legi de Catalunya, anava desil·lusionat pel fet que eren dues setmanes de treball i previsiblement anava a perdre diners, però finalment vaig treballat durant tot el curs. I a més a més, anava molt nerviós perquè el meu nivell de català era molt fluixet, però finalment vaig aprendre ràpid i vaig aconseguir adaptar-me a la nova situació. La gent, malgrat que jo pensava que era molt antipàtica i molt radical amb el tema de la independència, era molt amable. Allí, a nivel polític, cada persona té les seves idees però pot expresar-les llibrement, ja que la gent és molt respectuosa.

Vaig visitar molts llocs de Barcelona i vaig anar de viatge de fi de curs amb els meus alumnes. Gràcies a aquest viatge, vaig tindre l'oportunitat amb els meus alumnes de jugar al futbol, futbol-platja, voleibol, de fer senderisme... Això és tot l'esport que he fet des de el febrer ha sigut gràcies a aquestes colònies. Així doncs, la meva forma física actual és molt fluixa. Per aquesta raó, des de que vaig arribar a la Comunitat Valenciana per a fer les Oposicions (25 de febrer), he tractat de reprendre els esports que feia abans de la meua sortida a poc a poc: tenis i atletisme.

Pel que fa a l'atletisme, estic fent carrera continua. Vaig començar fent 20 minuts i, actualment, ja estic fent 45 minuts. Poc a poc augmentaré la meva resistència.

Pel que respecta al tenis, m'he apuntat altra vegada a clases de tenis en el mes de juliol i, amb molt d'entrenament, l'objectiu és recuperar el meu nivell tenístic. 

També vull practicar altres esports durant l'estiu: natació (avui he fet la primera sessió), ciclisme i futbol.

Aquest estiu no faré la cursa de la pujada al Santuari de Novelda, però sí faré el cross urbà del Fondó de les Neus (cursa que tindrà lloc el 8 d'agost) i la baixada Fondó de les Neus - Aspe (divendres 21 d'agost).

La pròxima setmana donaré complida informació de les dues curses i, a més a més, tractaré d'actualitzar la pàgina web. A poc a poc!!!

A més a més, inclouré algunes fotografies de la meva estada a Catalunya en aquesta mateixa entrada.

La notícia és que el meu blog tornarà a estar operatiu!!! Fins a la pròxima actualització!!!

1 comentario: